Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw systeem brengt versere bananen naar Key Food Stores

AgroFresh Solutions legt zich toe op oplossingen voor een zo vers mogelijke AGF distributie. Het heeft onlangs bekend gemaakt dat binnenkort het RipeLock Quality System zal worden ingevoerd bij de filialen van het Amerikaanse Key Food Stores Co-Operative. De RipeLock-technologie biedt Key Food een nieuwe manier om het kwaliteitsmanagement voor bananen te verbeteren.

"RipeLock wordt in november uitgerold in al onze winkels voor wat betreft Belinda premium-bananen met de slogan 'Kleed me niet uit. Ik blijf beter in de zak'," aldus Wayne Kovacs, directeur bij Key Food Stores Co-Operative. "Met de RipeLock-technologie kunnen onze winkels de bananen langer op de gewenste gele kleur houden, wat meer klanten zal aantrekken, de verkoop zal doen stijgen, het krimpen zal verminderen en de hoeveelheid door de winkelier weggegooid fruit zal doen afnemen."

Het RipeLock-systeem bestaat uit twee delen: de RipeLock Bag, een bewaakte atmosfeer-verpakking en de RipeLock Active, een ethyleen-remmende toepassing. Volgens AgroFresh biedt deze combinatie meer controle over het rijpingsproces en verlengt het de rijpe periode en de kwaliteit van de bananen.


Voor meer informatie:
Kevin Frye
AgroFresh
Tel: +1 704 962 2872

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018