Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Toetreding tot Agro Merchants Group was hoogtepunt"

Javier Rueda neemt na 45 jaar afscheid van logistieke sector

Tholen - Tijdens de Fruit Attraction nam Javier Rueda, directeur van AGRO Merchants Algeciras met een drukbezochte receptie afscheid van de logistieke sector. De directeur van het Spaanse koelvrieshuis Algeciras gaat aan het einde van het jaar met pensioen. Veel collega's, klanten en ook 'concurrenten' maakten van de gelegenheid gebruik om deze logistieke veteraan (65) dan ook de hand schudden.


Javier Rueda met zijn dochter, die ook bij het bedrijf werkzaam is

Javier is in zijn 45-jarige carrière altijd actief geweest in de scheepvaart. In 2013 werd Gestion Frio Algeciras (GFA), in 2013 overgenomen door de AGRO Merchants Group en vorig jaar werd een forse uitbreiding van 13.827 palletplaatsen in het koelvrieshuis gerealiseerd. Toen vond ook de naamsverandering plaats naar AGRO Merchants Algeciras. De aftredende directeur noemt de Spaanse haven een toplocatie om de klanten logistieke mogelijkheden te bieden voor overzeese geconditioneerde voedselstromen.


... en met overige leden van de Agro Merchants Group

Als hoogtepunt in zijn 45-jarige carrière noemt Javier de toetreding tot de Agro Merchants Group. Hans Kroes, Managing Director AGRO Merchants Iberia, onderstreept de grote toegevoegde bijdrage die Javier geleverd heeft aan de groei en het succes van AGRO Merchants in Spanje. Hij kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst. "De basis die Javier gelegd heeft in Algeciras is sterk en een perfect platform om onze organisatie verder uit te bouwen", vertelt hij. De AGRO Merchants Group maakt de afgelopen jaren een forse expansie door en omhelst momenteel 61 bedrijven in 11 verschillende landen in Europe, Noord en Zuid Amerika en Australie. Ook de Nederlandse bedrijven ADB Cool Company en Opticool zijn in de afgelopen jaren toegetreden tot de AGRO Merchants Group. 


Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018