Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe lijn biologische groenterijst en salades

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar makkelijke manieren om meer biologische groenten op het menu te zetten, introduceert Earthbound Farm een nieuwe lijn biologische groenterijst en voorgesneden saladekits. 

De nieuwe lijn biologische groenterijst is klaar voor gebruik en bestaat uit bloemkool, bloemkool & broccoli en Bloemkool Medley (bloemkool, wortel en ui). Earthbound hoopt met deze lijn in te spelen op de huidige trend om rijst en pasta door alternatieve groentenproducten te vervangen. In de Amerikaanse retail laat de afzet van groenterijst-producten een indrukwekkende groei van 60% op jaarbasis zien (bron: Nielsen Total US XAOC, Last 52 Wks – W/E 05/27/2017). 

Ter aanvulling op het populaire Earthbound assortiment voorgesneden slamelanges zullen 'Sweet Kale' en 'Ceasar' op de markt worden gebracht. Sweet Kale bestaat uit een melange van kool, boerenkool, radicchio, knapperige ui, gedroogde cranberry's en zonnebloempitten met een gember-honing dressing. De Ceasar saladekit bevat kool, romaine, raddichio, mini croutons, geraspte Parmezaanse kaas en een Ceasardressing. 


Ook biologische saladekits laten een forse groei zien op de markt. In de laatste 52 weken steeg de afzet met 75% (Bron: Nielsen; xAOC; Latest 52 wks ending 7/29/17). 

De nieuwe groenterijstproducten van Earthbound Farm zullen in januari officieel op de markt komen (aanbevolen retailprijs €4,22), evenals de saladekits (aanbevolen retailprijs 3,79).


Voor meer informatie:
Samantha Cabaluna
Earthbound Farm
Tel: +1 831 293 4279

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018