Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe kruidenverpakking garandeert langere houdbaarheid

Marina, een Israëlisch teelt- en handelsbedrijf van groenten en fruit heeft onlangs gekozen voor Tadbiks nieuwste verpakking Fresh Lid.Roni Sofer, directeur Marketing van Marina sprak over Tadbiks nieuwe Fresh Lid, de verpakking die meerdere toepassingen heeft.
 
Waarom koos u Fresh Lid en niet een van de alternatieven?
Fresh Lid biedt de perfecte oplossing voor een handige kruidenverpakking. In Israël kopen consumenten meestal losse kruiden, wat niet zo handig is. De bladeren vallen van de stengels en ze zijn niet fijn mee te nemen in een plastic zak. Fresh Lid biedt een hoogwaardige oplossing die gemakkelijk te gebruiken en hersluitbaar en helder is, zodat het product goed zichtbaar blijft.
 
Aan welke behoeften van de consument wordt voldaan?
In de eerste plaats is het belangrijk om de houdbaarheid van bladgroenten en kruiden te verlengen. Terwijl de gemiddelde houdbaarheid 6 tot 7 dagen is, haal je met Fresh Lid de 14 dagen. In een doorsnee koelkast wisten we zelfs de 17 dagen te halen.
 
Ten tweede zocht de consument naar een functionele verpakking; deze was eerder niet beschikbaar. Het gemak is ook een belangrijke overweging; gebruiksgemak en simpele opslag zijn belangrijk voor de consument. Daarnaast is ons motto 'Meer blaadjes, minder stengels', wat niet gegarandeerd kan worden als je in bosjes of bundels verkoopt.
 
We hebben alle vertrouwen in Fresh Lid, dus we zijn van plan deze oplossing te gebruiken om ook chilipepers, gember en cherrytomaten daarin te verpakken. De supermarkten willen Fresh Lid met eigen labels gebruiken en de consument reageert er positief op.
 
Voor meer informatie:
Anat Ron
Tadbik

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018