Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Carrier Transicold introduceert TechLINE Academy

Carrier Transicold heeft hun nieuwe TechLINE Academy onthuld, waarin technici zullen worden getraind op het vlak van containerkoeling. Dit kunnen ze doen via online zelfstudie-cursussen en door het volgen van nieuwe certificerings-lesprogramma's.
 
"De TechLINE Academy heeft een uitgebreid curriculum van hands-on en online cursussen voor reparateurs bij Carrier Transicold Authorized Service Providers zelf, en bij de customer service depots."
 
De TechLINE Academy is daar waar ook de technici zijn, met meertalige cursussen die worden gegeven in belangrijke havensteden over de hele wereld. Het recentste aanbod bestaat uit basiscursussen op het gebied van koelapparatuur die online staan en 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Tot de klassikale sessies met avondstudie-opdrachten behoren inmiddels praktijkoefeningen in probleemoplossing en een eindexamen waarbij geëvalueerd wordt in hoeverre de technici inzicht hebben in koeling, werking en onderhoud van Carrier Transicold-containerunits.
 
"Uiteindelijk willen we de kennis en vaardigheden van de technici verbeteren, zodat zij de verwachtingen van de klant kunnen overtreffen en ervoor blijven zorgen dat onze apparatuur de koeling van iedere lading garandeert," aldus Graf.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018