Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carrier Transicold introduceert TechLINE Academy

Carrier Transicold heeft hun nieuwe TechLINE Academy onthuld, waarin technici zullen worden getraind op het vlak van containerkoeling. Dit kunnen ze doen via online zelfstudie-cursussen en door het volgen van nieuwe certificerings-lesprogramma's.
 
"De TechLINE Academy heeft een uitgebreid curriculum van hands-on en online cursussen voor reparateurs bij Carrier Transicold Authorized Service Providers zelf, en bij de customer service depots."
 
De TechLINE Academy is daar waar ook de technici zijn, met meertalige cursussen die worden gegeven in belangrijke havensteden over de hele wereld. Het recentste aanbod bestaat uit basiscursussen op het gebied van koelapparatuur die online staan en 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Tot de klassikale sessies met avondstudie-opdrachten behoren inmiddels praktijkoefeningen in probleemoplossing en een eindexamen waarbij geƫvalueerd wordt in hoeverre de technici inzicht hebben in koeling, werking en onderhoud van Carrier Transicold-containerunits.
 
"Uiteindelijk willen we de kennis en vaardigheden van de technici verbeteren, zodat zij de verwachtingen van de klant kunnen overtreffen en ervoor blijven zorgen dat onze apparatuur de koeling van iedere lading garandeert," aldus Graf.
Publicatiedatum: