Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

WDP winnaar Onderneming van het Jaar

WDP, marktleider in de Benelux inzake logistiek vastgoed, sleept de onderscheiding Onderneming van het Jaar 2017 in de wacht en volgt daarmee Vyncke op. WDP haalde het in de finale van tankerrederij Euronav en Armonea, gespecialiseerd in residentiële zorg- en dienstverlening. De winnaar van de Onderneming van het Jaar wist de jury te overtuigen op basis van deze voorwaarden: innovatief ondernemerschap, gezonde financiële positie en durf en doorzettingsvermogen om verder te groeien.

WDP's co-CEO Joost Uwents is verheugd met deze bekroning, "gestoeld op de realisatie van onze Warehouses with Brains voor klanten en aandeelhouders dankzij #TeamWDP ". "En onze dynamische ingesteldheid om nu en dan eens 'tegendraads' te werk te gaan", glundert co-CEO Tony De Pauw. Beide CEO's beschouwen deze bekroning niet enkel als een onderscheiding voor het eigen bedrijf alleen, maar meteen ook voor de volledige sector van beursgenoteerde vastgoedbedrijven.
 
Vastgoedbedrijven zoals WDP zijn commerciële ondernemingen en niet louter passieve fondsen. De Onderneming van het Jaar is een award met een sterke nationale en internationale uitstraling. De winnaar vertegenwoordigt België op 'The EY World Entrepreneur of the Year Event'.

www.wdp.eu


Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018