Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jazz-appelen bijna niet geraakt door vorst"

Europese JAZZ-appelen in de schappen

De Europese Jazz-appelen zijn na een succesvol NZ-seizoen vanaf deze week beschikbaar. "Over het geheel genomen zal de Europese appeloogst dit seizoen lager zijn door vorst- en hagelschade. Maar dit geldt niet voor onze Jazz-appelen. Ons grootste teeltgebied in Europa, de Loire-vallei, werd door deze omstandigheden maar een klein beetje beïnvloed." De eerste Jazz-appelen komen uit Zuidoost-Frankrijk en Italië. In week 43 volgen er nog meer uit de Loire-vallei.



"Het kleine verlies dat wel optreedt, wordt gecompenseerd door de oogst van recenter aangeplante Jazz-boomgaarden. In totaal verwachten we 8% meer appelen dan in 2016."



Nieuwe marketingcampagne
Als onderdeel van een nieuwe campagne zal de consument de Jazz-appel kunnen proeven in winkels, bij life style-beurzen en andere evenementen. Om het contact met fans en klanten verder uit te bouwen is een site opgezet met de naam "jazzapple.com" en is er ook een Facebook-pagina.
 
Voor meer informatie:
Enzafruit New Zealand Continent
Publicatiedatum: