Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Diepvriesbedrijf Crop's neemt Pools Agram over

Het Poolse Agram is overgenomen door het Belgische diepvriesbedrijf Crop's. De bedrijven hadden sinds 2006 een samenwerking, maar met de overname valt Agram volledig onder de paraplu van Crop's.

Crop's is gevestigd in Ooigem en betrekt 25% van de producten uit Polen, waar Agram twee productiefaciliteiten heeft. Agram is gevestigd in Lublin en produceert jaarlijks 28.000 ton groenten en fruit, waarvan sommigen onder het eigen label. De belangrijkste producten zijn bloemkool, broccoli, uien, aardbeien, blauwe bessen en rabarber.

Met de overname krijgt Crop's niet alleen toegang tot de 28.000 ton productie van Agram, maar krijgt het BElgische bedrijf ook toegang tot de Oost-Europese markt. Crop's liet weten te willen investeren in een modernisering van Agram's productiecapaciteit. In het voorjaar van 2018 moet daarmee begonnen worden. In de komende drie jaar moeten er onder andere een nieuwe verpakkingsfaciliteit, koelopslag en vriestunnel gebouwd worden.

Publicatiedatum: