Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met Siri van iPhone

Boodschappenlijstje AH via spraakassistent smartphone

Klanten van Albert Heijn kunnen sinds 13 oktober hun boodschappenlijstje in de Appie app maken met Siri: de persoonlijke assistent op je iPhone en iPad die werkt met spraakherkenning. 


Via het spraakbesturingssysteem zijn producten zoals bananen en appelen via spraak toe te voegen aan een boodschappenlijstje.


Boodschappenlijst
Vanaf nu kunnen klanten met Siri ​het aantal gewenste producten aangeven en producten die verkeerd op de boodschappenlijst staan doorstrepen. Ook kunnen de gebruikers aan Siri vragen welke boodschappen er op de lijst staan. Gebruikers van de Albert Heijn-app kunnen bijvoorbeeld aan Siri vragen om '3 appels en 4 bananen op mijn lijst in Appie' te zetten.

Klanten hoeven niet eerst de Appie app te openen. Ze kunnen meteen beginnen door de homeknop op hun iPhone of iPad in te drukken en Siri te starten. De boodschappen worden toegevoegd aan het lijstje in de Appie app. Vervolgens kunnen zij boodschappen doen zoals ze dat het liefst willen: in de winkel, bestellen en thuis laten bezorgen of ophalen bij een Pick Up Point.

Bron: Albert Heijn
Publicatiedatum: