Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Crimson-druiven populair onder Chinezen

"De afgelopen jaren is de verkoop van fruit in China redelijk goed geweest. Er zijn grote winsten gemaakt waardoor veel telers hun productie uitbreidden, wat resulteerde in overproductie. In vergelijking met vorig jaar is de druivenprijs ongeveer 10% gedaald," aldus dhr. Ying van de Xichang Xin Hong Cultivation Cooperative.


Crimson-druiven


Crimson-druiven

"Onze coƶperatie is gevestigd in Xichang. Op basis van bestellingen kopen wij hoogwaardige landbouwproducten van telers uit heel China. Deze verkopen we dan door aan retailers en supermarkten in Fujian, Guangzhou, Jiangsu, Hubei en Hunan. Wij werken voornamelijk met kool, uien en druiven. Hun oogsten lopen respectievelijk van december tot maart, eind maart tot eind mei en begin juli tot december.


Rode druiven
 
"Op dit moment is de druiventeelt aan het exploderen. We verkopen voornamelijk broeikasrassen, zoals de Kyoho, de Summer Black, rode druiven, zwarte druiven en de Crimson. Crimson-druiven zijn inmiddels zeer gewild vanwege hun goede smaak en uiterlijk en omdat ze lang houdbaar zijn. Over een tijdje komen de Xichang-kolen op de markt. We hopen klanten vanuit heel China aan te trekken, zodat we de Xichang-kool tegen een mooie prijs kunnen verkopen."
 
Dhr. Ying
Xichang Xin Hong Cultivation Cooperative
Ying Guowen +86 158 8159 7396
Ying Junhong +86 152 8297 8139

Publicatiedatum: