Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Belgapom: Fontane en Challenger 50 euro per ton

De Belgapomprijs voor Bintje op 13 oktober 2017 bedraagt 30 euro per ton exclusief BTW en 42,40 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is flauw: het aanbod is groter dan de vraag. Voor partijen met een afwijkende kwaliteit wordt een andere prijs betaald.

Fontane
De Belgapomprijs voor Fontane op 13 oktober 2017 bedraagt 50 euro per ton exclusief BTW en 53,00 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is rustig, het aanbod is groter dan of gelijk aan de vraag.

Challenger

De Belgapomprijs voor Challenger op 13 oktober 2017 bedraagt 50 euro per ton exclusief BTW en 53 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is stabiel, het aanbod is gelijk aan de vraag.

Bintje
De Belgapomprijs Bintje is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor de variŽteit Bintje, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Fontane
De Belgapomprijs Fontane is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor de variŽteit Fontane, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Challenger
De Belgapomprijs Challenger is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor de variŽteit Challenger, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Publicatiedatum: 13-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: