Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bij 240 vestigingen in Nederland

Plus start met pilot bezorgservice met bakfiets

Met de bakfiets Urban Arrow en een Stint Cargo test Plus nieuwe manieren om op duurzame wijze boodschappen te bezorgen. De pilot is een uitbreiding op de huidige vloot van duurzame transportmiddelen. De vervoersmiddelen worden ingezet voor de reguliere e-commerce service en voor Plus Express, een service waarbij bestellingen van klanten nog dezelfde dag worden bezorgd. 


De bakfiets van Plus.

Staand en fietsend bezorgen
In totaal nemen vijf Plussupermarkten deel aan de pilot: Plus J. Schimmel in IJsselstein, Plus Koot in Abcoude, Plus van Ommen in Almere, Plus Bomenwijk in Delft en Plus Leusink in Haaksbergen. Zij testen de bakfiets Urban Arrow en de Stint Cargo de komende maanden om te onderzoeken of ze naast de bezorgauto kunnen worden toegevoegd. "De Stint Cargo bestuur je staand en is een stil vervoersmiddel. De bakfiets en de stint zijn allebei in te zetten in autovrije zones en een rijbewijs is niet nodig. Dat biedt veel voordelen", zegt Tamara Smith-Zonneveld, Online/e-Commerce Manager bij Plus Retail.

Levering via Plus Express
Plus heeft inmiddels 240 supermarkten die Plus Express aanbieden. Met deze service kan de supermarkt in een groot deel van Nederland consumenten en zakelijke klanten, die hun boodschappen online bestellen, nog dezelfde dag beleveren, zo laten zij weten. Tamara Smith-Zonneveld: "We sluiten hiermee aan op de behoefte van klanten om bestellingen snel geleverd te krijgen. Ook bedrijven maken dankbaar gebruik van Plus Express, door kort voor de lunch nog even een paar boodschappen te bestellen. We zien dit als extra service aan onze klanten."

Bron: Plus

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018