Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
24 oktober, Postuma, 19.30 uur

Thema-avond 'Eenvoudig onderscheiden'

De consument verwacht steeds meer. Naast een mooi aanbod van onbewerkte groenten en fruit is de huidige consument op zoek naar gemak. Niet alleen de investering in machines, maar zeker ook de hoge personeelskosten, maakt het voor veel ondernemers niet makkelijk om dagelijks een breed en onderscheidend assortiment van verse kant-en-klaar producten aan te bieden. Bovendien stelt de consument steeds hogere eisen op het gebied van kwaliteit en diversiteit.

Hierbij will Postuma de detaillisten graag ondersteunen. We hebben al langere tijd een samenwerking met verschillende versspecialisten, waardoor wij kant-en-klaar maaltijden en gesneden groenten kunnen aanbieden. Samen met hen hebben we hierin een verbeterslag gemaakt die aansluit bij de wensen van de huidige consument

Deze nieuwe ontwikkelingen en concepten presenteert Postuma tijdens de thema-avond "eenvoudig onderscheiden" op 24 oktober om 19:30 uur te IJsselmuiden. Meld u aan voor deze avond bij uw verkoper of via gonnie.doff@postuma.nl. Kunt u deze avond niet of is de locatie niet gunstig voor u, maar bent u wel geïnteresseerd? Geef dit door aan Gonnie Doff. Zij zal bij voldoende animo een nieuwe avond op een andere locatie en datum plannen.

Publicatiedatum: 11-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: