Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24 oktober, Postuma, 19.30 uur

Thema-avond 'Eenvoudig onderscheiden'

De consument verwacht steeds meer. Naast een mooi aanbod van onbewerkte groenten en fruit is de huidige consument op zoek naar gemak. Niet alleen de investering in machines, maar zeker ook de hoge personeelskosten, maakt het voor veel ondernemers niet makkelijk om dagelijks een breed en onderscheidend assortiment van verse kant-en-klaar producten aan te bieden. Bovendien stelt de consument steeds hogere eisen op het gebied van kwaliteit en diversiteit.

Hierbij will Postuma de detaillisten graag ondersteunen. We hebben al langere tijd een samenwerking met verschillende versspecialisten, waardoor wij kant-en-klaar maaltijden en gesneden groenten kunnen aanbieden. Samen met hen hebben we hierin een verbeterslag gemaakt die aansluit bij de wensen van de huidige consument

Deze nieuwe ontwikkelingen en concepten presenteert Postuma tijdens de thema-avond "eenvoudig onderscheiden" op 24 oktober om 19:30 uur te IJsselmuiden. Meld u aan voor deze avond bij uw verkoper of via gonnie.doff@postuma.nl. Kunt u deze avond niet of is de locatie niet gunstig voor u, maar bent u wel geïnteresseerd? Geef dit door aan Gonnie Doff. Zij zal bij voldoende animo een nieuwe avond op een andere locatie en datum plannen.
Publicatiedatum: