Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Galilee Export start export biologische citrus naar Europa

De grootste marketingcoöperatie in Israël begint komend seizoen met de export van biologische producten. Met de deelname van nieuwe telers die ook biologische citrus produceren en de komst van nieuwe partners afgelopen december (Avocado Gal Agricultural Cooperative), zal Galilee Export zich nu ook storten op de marketing van biologische producten.De exporteur verwacht de meeste producten naar Europa te zullen verzenden. "Zoals altijd vertrouwen wij op onze telers en als hun marketingteam zullen we alle export afhandelen. Biologische producten hebben een beperkte houdbaarheid; daarom zal Europa onze belangrijkste bestemming zijn. Ook zullen de prijzen hoger zijn voor biologische producten," aldus Dror Eigerman, directeur van Galilee Export.
 
Robert Morris, manager Biologische Producten van het bedrijf, die zich onlangs bij het Galilee Export-team voegde om de biologische afdeling op te bouwen, zegt dat er een grote vraag is van de consument en dat er in Europa met smart op de producten worden gewacht.
 
"Ons belangrijkste product is de Organic Red grapefruit, die naar verwachting medio november in Europa zal arriveren. Maar voor die tijd zullen er mooie partijen van de Organic Sweetie verzonden worden, eind oktober. Later in het seizoen zullen we ook biologische mandarijnen aanbieden. Andere beschikbare biologische producten zijn dadels en groene avocado's."

Voor meer informatie:
Robert Morris
Galilee Export
Tel: +972 3 653 9141

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018