Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Gebrüder Weiss: nieuwe vestiging in München

Het internationale transport- en logistiekbedrijf Gebrüder Weiss opende begin oktober een nieuwe lucht- en zeevrachtvestiging in München. De vestiging met vijf medewerkers ligt direct aan de luchthaven, de centrale overslagplaats in de exportsterke regio. Gebrüder Weiss-klanten profiteren niet alleen van lucht- en zeevrachtservices maar ook van lokaal spoortransport, E-commerce- en logistiekoplossingen evenals van inklaringsdiensten.

Duitsland als strategisch belangrijke logistiekmarkt
Met de vestiging in München breidt Gebrüder Weiss haar logistiekcompetentie in Duitsland verder uit. Pas in april en juli 2017 maakte de logistiek dienstverlener de oprichting van de vestigingen in Hamburg, Frankfurt en Düsseldorf bekend. "In relatief korte tijd hebben we in Duitsland een lucht- en zeevrachtnetwerk gerealiseerd dat perfect bij onze bestaande mondiale services past. We maken daarmee efficiënte transportverbindingen voor onze klanten mogelijk vanuit de centrale Duitse verkeersknooppunten naar de hele wereld", zegt Vojislav Jevtic, regioleider Air & Sea Azië en Duitsland bij Gebrüder Weiss.

Voor begin 2018 plant Gebrüder Weiss ook nog de opening van een Air & Sea-vestiging in Stuttgart. In totaal zullen er dan verdeeld over de vijf Duitse vestigingen zo'n 100 lucht- en zeevrachtdeskundigen werkzaam zijn. Samen met de overige Zuid-Duitse vestigingen voor landverkeer in Esslingen, Aldingen, Memmingen, Nürnberg en Passau heeft Gebrüder Weiss in Duitsland zo'n 750 medewerkers in dienst.

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018