Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

diepvrieslogistiek

Nordfrost en STEF vormen Europees partnerschap

Nordfrost – internationaal actief en de Duitse marktleider op het gebied van diepvrieslogistiek – en STEF– de Europese marktleider op het gebied van temperatuurgestuurde logistiek – zullen voor de eerste keer samen exposeren tijdens de vierendertigste editie van Anuga in Keulen. Deze beurs vind plaats van 7 tot en met 11 oktober 2017.

Nordfrost en STEF zullen hun krachten bundelen op 's werelds grootste levensmiddelenbeurs, waar verantwoordelijken van beide bedrijven een gezamenlijk Europees logistieknetwerk zullen presenteren, dat de hoogste kwaliteitsstandaard op de markt bereikt.
De twee bedrijven ondertekenden in oktober 2016 een overeenkomst over een Europees partnerschap. Dit maakt het voor hen mogelijk om hun eigen netwerken in Europa uit te breiden de service te verbeteren die ze de levensmiddelenbranche aanbieden.Nordfrost (35 diepvriesmagazijnen met 680.000 palletplaatsen) is overwegend vertegenwoordigd in Centraal- en Noord-Europa (Duitsland, Scandinavië, Groot-Brittannië, België, Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Italië) en in Oost-Europa. STEF (47 diepvriesmagazijnen met 650.000 palletplaatsen) is vertegenwoordigd in Frankrijk, Zuid- en Noord-Europa: Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, België en Nederland.

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018