Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse Frutas E. Sánchez breidt uit in Mercamadrid

Frutas E. Sánchez, dat al bijna 60 jaar actief is op het vlak van productie, export en import van tuinbouwproducten heeft zijn faciliteiten in Mercamadrid verder uitgebouwd. Het managementteam van het bedrijf heeft bevestigd dat de nieuwe faciliteiten een oppervlakte zullen hebben van 10.500 m2, verspreid over drie verdiepingen.



Het gebouw zal fungeren als hoofdkantoor voor de logistieke activiteiten van het bedrijf. Bovendien zal het uitgerust zijn met 5.000 m2 aan koelruimtes. Eén van de verdiepingen zal speciaal bestemd zijn voor de verpakking en verwerking van vers gesneden producten. De hoofdkantoren en de commerciële afdeling zullen zich bevinden op een andere locatie van 1.000 m2 binnen het nieuwe pand.



Ernesto Sánchez, commercieel directeur van het bedrijf, bevestigt dat deze beslissing is genomen "vanwege de groei die we in de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Met de bouw van dit nieuwe logistieke platform kunnen we onze activiteiten centraliseren en de distributie zo snel en efficiënt mogelijk maken. Dit maakt het mogelijk dat onze klanten toegang hebben tot een breed scala aan producten."
 
Met betrekking tot de locatie is juist Mercamadrid door het tuinbouwbedrijf gekozen om kosten te besparen en de wachttijd van de consument te verkorten tijdens de distributie van de goederen. "Veel van onze klanten groeien," bevestigt Sánchez, "dus zijn we gedwongen hetzelfde te doen en met hen mee te groeien." De bouw zou rond november 2018 voltooid moeten zijn. Op dat moment zullen de faciliteiten onmiddellijk in gebruik genomen worden.


 
Met de bouw van dit nieuwe logistieke platform als belangrijkste nieuwtje zal het bedrijf opnieuw aanwezig zijn op de komende Fruit Attraction (H10D07), die van 18 en 20 oktober in Madrid wordt gehouden.
Publicatiedatum: