Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Italiaanse Orogel verovert retailketens Rusland

Orogel krijgt nog steeds goede feedback in Rusland wat betreft zijn innovatieve maaltijden. Zes producten werden in september ge´ntroduceerd in de winkels van C5 Retail Group "Perekrestok". Na de sancties tegen Rusland vulden Servische en Chinese producenten massaal de schappen van Russische supermarktketens, maar niemand veroverde zo efficiŰnt een marktaandeel als het Italiaanse bedrijf dat deed."We zijn trots op onze samenwerking met deze belangrijke Russische partner en willen deze relatie verder uitbouwen. Daarom denken we ook aan verpakkingen met Russische tekst. Na Azbuka Vkusa, een hoogwaardige keten met vestigingen op de beste locaties in Moskou, worden onze producten nu ook in Perekrestok verkocht," verklaart exportmanager Andrea Bagnolini.
 
Twee 'typisch Italiaanse' producten zijn te vinden in Perekrestok: 'Aardappelen met Artisjokken' en 'Spinazie met Cherrytomaten'. Deze artikelen zijn de populairste van het hele Russische Orogel-assortiment. Sinds de sancties zijn diepvriesartisjokken van de schappen verdwenen en het is moeilijk om verse te vinden.  

"We willen ook de enorme Siberische markt veroveren," aldus Orogels vertegenwoordiger in Rusland, Evgeniya Kravchenko.


Evgeniya Kravchenko

"Voor Russische consumenten die gezonde opties willen, hebben we 'Soep met Peulvruchten en Groenten' en 'Couscous met Groenten'. Beide producten zijn belangrijk voor de inwoners van drukke steden zoals Moskou, die kiezen voor gezonde, lichte maaltijden. Een 'Gepaneerde Groenten-mix' en 'Artisjokken-Mini Burgers' zijn ook beschikbaar. En we moeten erop wijzen dat er op de Russische markt geen soortgelijke producten zijn met dit niveau van innovatie en kwaliteit."
De opvallende verpakking zorgt ervoor dat de aandacht van de consument wordt getrokken.

Publicatiedatum: 10-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: