Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
John Gijbels: "We staan nooit stil"

Nieuwbouw Euro Gijbels in gebruik genomen

Tholen - De nieuwbouw van Euro Gijbels is afgerond. Begin dit jaar werd er gestart met de bouw van een magazijn van 4000m2. "De volledig geconditioneerde verpakkingscentrale is vanaf september in gebruik genomen", vertelt John Gijbels. Hij is momenteel van de 4e generatie Gijbels en zeer actief in het bedrijf. "Het nieuwe magazijn is 12 meter hoog en zal worden verdeeld in vier verdiepingen van elk 1000 m2. "Vanwege de toenemende bedrijfsactiviteiten waren we genoodzaakt om uit te breiden, dit om steeds de beste service en kwaliteit te garanderen aan onze klanten."Van 15.000 naar 19.000 m2

Euro Gijbels is de afgelopen jaren sterk gegroeid, dit zowel bij bestaande als nieuwe klanten. "Met de ingebruikname van dit nieuwe magazijn gaat Euro Gijbels van een oppervlakte van 15.000m2 naar 19.000m2. In onze verpakkingscentrale maken we gebruik van de nieuwste technologieŽn en verpakken we enkel het beste van het beste. We merken dat onze klanten steeds vaker opteren voor gezond in combinatie met topkwaliteit. Ons KKG-label speelt hier dus zeker op in met de uitbreiding van onze verpakkingscentrale."

Staan nooit stil
John geeft dat ze bij Euro Gijbels altijd bezig zijn. "Innovatie, automatisering, verjonging en topkwaliteit staan vandaag centraal, dit in combinatie met de expertise en inzichten van de huidige vaste werknemers. We staan nooit stil en proberen altijd mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen en technologieŽn op de markt. Met vier generaties ervaring staan we sterk naar de toekomst toe", besluit hij.

Voor meer informatie:
John Gybels
Euro Gijbels
Tel. +32 473 89 89 44
Web. linkedin.com/in/johngybels
www.eurogijbels.be

Publicatiedatum: 9-10-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: