Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Introductie nieuw etiketteersysteem tijdens PMA

Hurst International, leverancier van AGF etiketteeroplossingen en bedenker van het Print on Demand (POD) Versaprint etiketteersysteem, biedt bezoekers van de PMA vakbeurs de kans om kennis te maken met de veelzijdige toepassingsmogelijkheden en functionaliteiten van dit systeem. Deelnemers kunnen hun visitekaartje samen met een door Versaprint geprint lot inleveren om kans te maken op een Callaway Golf tas en een set golfclubs. De winnaar ontvangt na de show bericht van Hurst. 

"We zijn blij dat we ons Print on Demand Versaprint etiketteersysteem hier kunnen presenteren," vertelt Ari Lichtenberg, directeur van Hurst International. "We willen graag dat beursbezoekers onze systemen in actie zien. Onze Direct Thermal printtechniek maakt het voor verpakkers mogelijk tot 63 verschillende afbeeldingen te etiketteren met een snelheid tot wel 15 stuks fruit per seconde en de hoogste nauwkeurigheid in de sector. Het nauwkeurigheidspercentage van 95% verlaagt de productiekosten. In onze stand kan men met eigen ogen zien hoe snel en veelzijdig deze systemen zijn.

Medewerkers van Hurst zullen de automatische etiketteertechnologie demonstreren door middel van het Versaprint Dual Cassette systeem en andere voorgedrukte etiketteertechnologieën. Tijdens de demonstraties zal uitleg gegeven worden over traceerbaarheid op productniveau door het afdrukken van codes op het etiket. Het Dual Cassette systeem zal verpakkers laten zien hoe zij twee verschillende etiketten op één band kunnen gebruiken door gebruik te maken van de Print on Demand functie. 


Print on Demand etiketteersysteem

Hurst beschikt over meerdere patenten en heeft al 70 Print on Demand systemen geleverd aan grote AGF-bedrijven in de uien-, citrus-, hardfruit-, avocado-, en steenfruitsector. Hurst is trots op zijn innovatieve producten en klantgerichtheid die het bedrijf tot een marktleider binnen de sector maken. Recent koos een grote citrusteler voor het Hurst Dual Cassette systeem vanwege de flexibiliteit en compactheid van deze oplossing. In Mexico is er onlangs een Print on Demand-systeem geïnstalleerd bij een bekende avocadoproducent, die hiermee een primeur in het land heeft. 

Bezoek stand 1645 om de POD-systemen in actie te zien.

Contact:
Alex Lichtenberg
Hurst International
Tel: (310) 383-8548

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018