Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interni Film neemt deel aan Empack Mechelen

"Laserperforatie voorkomt verspilling groenten en fruit"

Op 11 en 12 oktober neemt Interni Film opnieuw deel aan de Empack verpakkingsbeurs te Mechelen. "Als leverancier van verpakkingsfolies, zullen wij dit jaar extra aandacht geven aan het verlengen van de houdbaarheid van groenten en fruit door middel van onze laser perforatie. Wij zijn ervan overtuigd dat hiermee heel wat verspilling in supermarkten en huishoudens voorkomen kan worden. Ook zullen wij onze I-PET top seal peelable anti-fog folie voorstellen", blikt Stijn Verreet vooruit. U vindt Interni Film op stand E.100.


Het team van Interni Film tijdens de Empack vorig jaar

Interni Film verwerkt diverse flexibele verpakkingsfolies, waaronder BOPP, CPP en PET. Het bedrijf snijdt de door de klant gewenste folie op maat en voorziet deze indien nodig van laser perforatie, hot needle perforatie, flexo bedrukking of laminatie. Dankzij de permanente voorraad van 600 à 800 ton aan verschillende types en diktes kwaliteitsfolie kan Interni Film op korte termijn leveren.



Interni Film biedt een snelle, correct geprijsde levering van folies van de hoogste kwaliteit. Interni Film is een familiebedrijf met een langetermijnvisie en een stabiele partner in de markt van de flexibele verpakkingen. Het bedrijf mikt op groei in zowel productdiversiteit als productiecapaciteit, met een blijvende focus op de vertrouwde service en kwaliteit.

Voor meer informatie:
Stijn Verreet
Interni Film
Schaliehoevestraat 14A
B 2220 Heist-op-den-Berg
+32(0) 1525 3127
stijn.verreet@internifilm.be
www.internifilm.be
 
Publicatiedatum: