Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe verpakking stoomaardappelen

Het aardappelspecialiteitenmerk RPE heeft een nieuw product in de lijn Tasteful Selctions op de markt gebracht: SteamPak Mini. 

Met dit nieuwe aardappelproduct speelt het bedrijf in op de gezondheidsbewuste, drukbezette consument. De portieverpakking met verse aardappelen kan in slechts vier minuten in de magnetron bereid worden, en is dus ideaal als tussendoortje of bijgerecht. De SteamPak verpakking is uniek op de markt en bevat 164 gram verse aardappelen. Dit bijzondere tussendoortje, dat maar 100 calorieën bevat, is verkrijgbaar in diverse smaken. Het product is gezond, voedzaam en van nature glutenvrij en cholesterolarm. 

"SteamPak Mini is een geweldig item voor retailers en zal ook consumenten die bewust letten op voedselverspilling zeker aanspreken,' vertelt RPE-marketingdirecteur Tim Huffcutt. 

Het bedrijf maakt dit jaar zijn debuut op de PMA Fresh Summit en is te bezoeken in stand 4669. SteamPak Mini is verkrijgbaar in de kenmerkende Tasteful Selections smaken 'Honey Gold' en "Ruby Sensation'. 


Contact:
Tim Huffcutt
RPE, Inc. 
Tel: 800-678-2789


Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018