Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
steeds vaker bezocht

Veggipedia uitgebreid met 100 nieuwe producten

Veggipedia wordt steeds vaker bezocht en is nu uitgebreid met 100 nieuwe producten.
Informatiedatabase Veggipedia met weetjes over groenten en fruit zoals voedingswaarde, bereidingstips, bewaaradviezen  en nog veel meer is uitgebreid met 100 nieuwe producten. Veggipedia bevat nu bijna 390 verschillende groenten- en fruitsoorten. Hiermee is Veggipedia.nl een uniek naslagwerk voor zowel professionals als consumenten.

De website heeft in de afgelopen maanden als onderdeel van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) een nieuwe uitstraling gekregen. De informatie is geüpdatet. Dit heeft niet alleen geleid tot fors hogere bezoekersaantallen, maar ook de tijd die  bezoekers op de website doorbrengen is gestegen. Deze unieke informatiedatabase voorziet daarmee in een groeiende kennisbehoefte  bij consumenten en professionals. De komende maanden wordt Veggipedia verder uitgebreid.

Het NAGF onderzoekt de mogelijkheid om de Veggipedia database aan te vullen met bedrijfsspecifieke producten naast algemene productinformatie over de verschillende soorten groenten en fruit. Heeft u suggesties voor nieuwe producten of recepten of heeft u wellicht andere relevante informatie? Neem dan contact met ons op via info@nagf.nl.


Publicatiedatum: 4-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*