Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dalende exportprijzen van Anye citroen

"Dit jaar is het seizoen van de citroenen aan het einde van september begonnen. De exportperiode zal tot mei duren en de levering aan de Chinese markt is tot en met augustus," zegt Luo Gang, onderdirecteur van Chongqing HD Lemon Technology Group. 

Luo Gang, de onderdirecteur, presenteert producten aan een klant


Het HD Lemon merk van Chongqing HD Lemon Technology

"De citroenteelt is flink gestegen vergeleken met het afgelopen seizoen. Dit komt omdat het weer het hele jaar erg stabiel is gebleven, wat de groei van de citroenen bevordert. Daarnaast was het vorige jaar een slecht jaar voor de citroenteelt. Nu de bomen weer zijn hersteld, zullen de citroenen goed groeien dit jaar." 

Luo Gang, onderdirecteur, met een klant in de verwerkingsfaciliteit


Het kantoor van Chongqing HD Lemon Technology Group


Verpakte citroenen staan klaar voor de export 

"Momenteel worden de citroenen afgezet onder ons eigen merk 'HD Lemon' via de haven van Shenzhen. We doen voornamelijk handel met Zuidoost Azië en het Midden-Oosten. Doordat de voorraad is toegenomen, zijn de exportprijzen lager geworden dan voorgaande jaren. Dit heeft nog weinig invloed gehad op de export kwantiteit. De citroenen zijn goed zuur, aromatisch, van hoge kwaliteit en passen binnen de vraag voor buitenlandse klanten die een voorkeur geven aan sappige citroenen met een dunne huid. We hebben een stabiel klantenbestand na jaren van ontwikkelingen en het creëren van ons eigen merk. In de toekomst willen we graag nieuwe markten bereiken. 


De verwerkingsfaciliteit 


Het onderzoeksgebouw 

"We zien dat buitenlandse klanten allemaal hun eigen voorkeur hebben als ze citroenen inkopen. De Russische markt prefereert grote citroenen, in Zuidoost Azië hebben ze een voorkeur voor medium citroenen en in het Midden-Oosten vallen de kleinere citroenen meer in de smaak."

Luo Gang (Onderdirecteur)
Bedrijf: Chongqing HD Lemon Technology Group Co., Ltd.
Telefoon : +86 183 9806 6432
+852 3078 0897
Publicatiedatum: