Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Dalende exportprijzen van Anye citroen

"Dit jaar is het seizoen van de citroenen aan het einde van september begonnen. De exportperiode zal tot mei duren en de levering aan de Chinese markt is tot en met augustus," zegt Luo Gang, onderdirecteur van Chongqing HD Lemon Technology Group. 

Luo Gang, de onderdirecteur, presenteert producten aan een klant


Het HD Lemon merk van Chongqing HD Lemon Technology

"De citroenteelt is flink gestegen vergeleken met het afgelopen seizoen. Dit komt omdat het weer het hele jaar erg stabiel is gebleven, wat de groei van de citroenen bevordert. Daarnaast was het vorige jaar een slecht jaar voor de citroenteelt. Nu de bomen weer zijn hersteld, zullen de citroenen goed groeien dit jaar." 

Luo Gang, onderdirecteur, met een klant in de verwerkingsfaciliteit


Het kantoor van Chongqing HD Lemon Technology Group


Verpakte citroenen staan klaar voor de export 

"Momenteel worden de citroenen afgezet onder ons eigen merk 'HD Lemon' via de haven van Shenzhen. We doen voornamelijk handel met Zuidoost AziŽ en het Midden-Oosten. Doordat de voorraad is toegenomen, zijn de exportprijzen lager geworden dan voorgaande jaren. Dit heeft nog weinig invloed gehad op de export kwantiteit. De citroenen zijn goed zuur, aromatisch, van hoge kwaliteit en passen binnen de vraag voor buitenlandse klanten die een voorkeur geven aan sappige citroenen met een dunne huid. We hebben een stabiel klantenbestand na jaren van ontwikkelingen en het creŽren van ons eigen merk. In de toekomst willen we graag nieuwe markten bereiken. 


De verwerkingsfaciliteit 


Het onderzoeksgebouw 

"We zien dat buitenlandse klanten allemaal hun eigen voorkeur hebben als ze citroenen inkopen. De Russische markt prefereert grote citroenen, in Zuidoost AziŽ hebben ze een voorkeur voor medium citroenen en in het Midden-Oosten vallen de kleinere citroenen meer in de smaak."

Luo Gang (Onderdirecteur)
Bedrijf: Chongqing HD Lemon Technology Group Co., Ltd.
Telefoon : +86 183 9806 6432
               +852 3078 0897

Publicatiedatum: 12-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: