Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
na tien jaar Jaguar

Eddy Jager wordt inkoopdirecteur Greenyard Fresh Hamburg

Tholen - Eddy Jager zet zijn carrière vanaf februari 2018 voort als inkoopdirecteur bij Greenyard Fresh Hamburg, waar hij de eindverantwoordelijkheid gaat dragen over het citrus- en meloenenpakket. Momenteel is Jager nog import / business development manager bij Jaguar in Barendrecht. Daar is hij al bijna tien jaar verantwoordelijk voor het Zuid-Amerikaanse inkooppakket. In de jaren daarvoor was hij achtereenvolgens werkzaam bij zijn eigen zaak Eddy Jager AGF, Jager Holland en Anaco Greeve.

De ervaren fruitimporteur ziet de volgende stap in zijn carrière met vertrouwen tegemoet. "Het lijkt misschien een hele stap om naar een ander land te verhuizen, maar Duitsland is ook het einde van de wereld niet. Ik zie het als een grote kans om mijn carrière in de AGF-sector in Hamburg te vervolgen en ook mijn vrouw vindt het een uitdaging om zich daar te vestigen."

Tot slot spreekt Eddy zijn dank uit aan zijn huidige werkgever. "Jaguar is een toonaangevend merk voor groenten en fruit uit de hele wereld. Het bedrijf is een voorbeeld hoe het bouwt aan hechte en langdurige relaties met haar leveranciers. Ik heb al die jaren in een bijzonder fijn team gewerkt en zal altijd met warme gevoelens aan Jaguar terugdenken."

Publicatiedatum: 4-10-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: