Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: appelringen

De appelen voor Crunch Pak Apple Rings komen uit de grote teeltgebieden zoals Washington, New York, Pennsylvania en Michigan. "Dit jaar was het nogal een uitdaging om aan voldoende voorraden te komen," legt Megan Wade van Crunch Pak uit. Het komt echter in alle jaargetijden voor dat retailers door hun voorraden heen zijn. "We raden hen dan ook aan om voorraden te roteren zodat de consument als hij in de winkel is gezonde snacks in de schappen aantreft."





De Apple Rings van Crunch Pak zijn voorzien een nieuwe verpakking en zullen tijdens de komende editie van PMA in New Orleans gepresenteerd worden, evenals de nieuwe Foodles in Mini Mouse verpakking. Foodles zijn snackverpakkingen met gezonde tussendoortjes zoals cheddarkaas, appelschijfjes en GGO-vrije crackers. 

Apple Rings zijn verse appelschijven waarvan het klokhuis is verwijderd. Het product is in drie smaken verkrijgbaar: zoet, zuur en een mixverpakking van beide. De appelschijven zijn ideaal voor thuiskoks of als tussendoortje. Het product is 21 dagen houdbaar. "De ademende verpakking garandeert de versheid van de Apple Rings zodat de consument verzekerd is van de beste smaakervaring," legt Wade uit. 





Crunch Pak behoort tot de finalisten van de PMA Fresh Summit Sensory Competition met een recept voor platbrood met appelringen, gecreĆ«erd door de lokale kok Amy Sins. "We zijn ook bij twee productpresentaties van de partij met onze Apple Rings en Foodles. We zijn erg benieuwd naar de reacties van beursbezoekers," aldus Wade. 

Voor meer informatie:
Megan Wade
Crunch Pak
Ph: 509-782-7753
Publicatiedatum: