Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw: appelringen

De appelen voor Crunch Pak Apple Rings komen uit de grote teeltgebieden zoals Washington, New York, Pennsylvania en Michigan. "Dit jaar was het nogal een uitdaging om aan voldoende voorraden te komen," legt Megan Wade van Crunch Pak uit. Het komt echter in alle jaargetijden voor dat retailers door hun voorraden heen zijn. "We raden hen dan ook aan om voorraden te roteren zodat de consument als hij in de winkel is gezonde snacks in de schappen aantreft."

De Apple Rings van Crunch Pak zijn voorzien een nieuwe verpakking en zullen tijdens de komende editie van PMA in New Orleans gepresenteerd worden, evenals de nieuwe Foodles in Mini Mouse verpakking. Foodles zijn snackverpakkingen met gezonde tussendoortjes zoals cheddarkaas, appelschijfjes en GGO-vrije crackers. 

Apple Rings zijn verse appelschijven waarvan het klokhuis is verwijderd. Het product is in drie smaken verkrijgbaar: zoet, zuur en een mixverpakking van beide. De appelschijven zijn ideaal voor thuiskoks of als tussendoortje. Het product is 21 dagen houdbaar. "De ademende verpakking garandeert de versheid van de Apple Rings zodat de consument verzekerd is van de beste smaakervaring," legt Wade uit. 

Crunch Pak behoort tot de finalisten van de PMA Fresh Summit Sensory Competition met een recept voor platbrood met appelringen, gecreëerd door de lokale kok Amy Sins. "We zijn ook bij twee productpresentaties van de partij met onze Apple Rings en Foodles. We zijn erg benieuwd naar de reacties van beursbezoekers," aldus Wade. 

Voor meer informatie:
Megan Wade
Crunch Pak
Ph: 509-782-7753

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018