Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Hans van Luijk vertrekt

Na 20 jaar verbonden te zijn geweest aan Van Nature (en haar rechtsvoorgangers) is Algemeen Directeur Hans van Luijk per 1 oktober jl. een andere weg ingeslagen die buiten Van Nature ligt."Hans heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de kern van Van Nature: ketensamenwerking. Die samenwerking is van belang omdat efficiëntie in de keten het beste resultaat oplevert voor alle partijen: telers, handelspartners én klanten", laat de telersvereniging weten. "Met respect en waardering kijken zowel het Bestuur als de handelspartners dan ook terug op de wijze waarop Hans invulling heeft gegeven aan het directeurschap binnen Van Nature. Bestuur en handelspartners van Van Nature wensen Hans veel succes op de nieuwe weg die hij inslaat."

Tijdelijk zullen de taken van Hans van Luijk waargenomen worden door Hans Prins, financieel manager van Van Nature.Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Veel succes met de volgende uitdaging!
Christiaan Rijnhout, Amsterdam - 2017/10/03 17:27:20.000


Beste Hans,

Ik wens je succes met je nieuwe uitdaging. Als we elkaar tegenkomen zal ik wel vernemen wat je gaat doen. Groeten, Mario Scherpenzeel
Mario Scherpenzeel, Naaldwijk - 2017/10/02 15:31:17.000


Hans, enorm veel geluk en succes met wat je hierna gaat doen. Als je dat met de helft van de visie en energie doet die je als leider van Van Nature aan de dag legde komt het al goed.


Maren Schoormans, Berkel en Rodenrijs - 2017/10/05 12:10:24.000


Hallo Hans,

Wat een moedig besluit om een nieuwe richting op te gaan ik wens jou veel geluk en succes bij je nieuwe uitdaging. Ik weet wat van Nature voor jou en je gezin hebben betekent.
Dit is vast een moeilijk besluit geweest. We zien elkaar vast snel weer.
met vriendelijk groet,
Nico van Herk
Nico van Herk, Pijnacker - 2017/10/02 21:42:55.000© AGF.nl 2018