Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Seduce Life

Nieuwe oogst Kanzi beschikbaar

De nieuwe oogst Kanzi is er. "En ook dit jaar stellen de telers ons niet teleur: een knapperige beet gaat hand in hand met een onovertroffen smaak en sublieme sappigheid. Genieten was nog nooit zo eenvoudig. En dit seizoen wordt genieten van Kanzi zelfs nůg aantrekkelijker: met Kanzi Coins spaart de consument voor korting op spetterende producten en bruisende evenementen", vertelt Helen Schoots, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij FruitMasters. "Friszoet, sappig en vol van smaak. De gezonde rode blos van de schil staat symbool voor energie en avontuur. Met deze appel ben je klaar om het leven in te kleuren. Kanzi!"Se-Juice Life!
"Positief, zonnig en bruisend van energie. Niet voor niets luidt de pay-off: Seduce Life. Kanzi past bij een avontuurlijk en kleurrijk leven. Het is een merk om trots op te zijn. En die trots wil FruitMasters graag delen met de consument", vervolgt Helen. "Kanzi is dit seizoen dan ook het stralende onderwerp in een campagne op social media, in diverse bladen en op radio en televisie. En met Kanzi Coins spaart de consument voor korting op spetterende producten en bruisende evenementen. Om vaste Kanzi-fans te belonen en om meer nieuwe Kanzi-eters te laten meegenieten. Elk kwartaal kent een andere actie die past bij het zonnige, sappige en energieke karakter van de appel. Tot en met 31 december spaart de consument bijvoorbeeld voor 40% korting op Philips sapcentrifuges, slowjuicers en blenders. Se-Juice Lfe!"

Passie voor perfectie
""Het belangrijkste 'ingrediŽnt' van onze Kanzi appels? Passie en liefde van de telers. Hun niet aflatende zorg en vakmanschap zijn essentieel voor de smaak en kwaliteit van Kanzi. Met al hun expertise en ervaring spelen ze in op de veranderingen en grillen van de natuur. Pas als de appels de perfecte kleur, het juiste suikergehalte en de optimale stevigheid hebben, zijn zij tevreden. Pas dan is het fruit klaar voor de pluk. Natuurlijk met de hand en met de grootst mogelijke zorg. Het resultaat:  wonderschone appels, bruisend van energie. En allemaal met dezelfde karakteristieke sappige, knapperige Kanzi beet", besluit Helen.

www.kanziapple.com

Publicatiedatum: 2-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: