Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Tweede bezoek Koningin Máxima aan Koppert Cress

Dinsdag is Koppert Cress gastheer van de Tweede Koning Willem I lezing over ondernemerschap met als speciale gast, erevoorzitter van deze stichting, Koningin Máxima. De lezing markeert de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemersprijzen van de Koning Willem I stichting.


 
Na afloop van de lezing vindt een besloten winnaarsdiner plaats waarbij het bestuur, oud-winnaars, leden van de vakjury en leden van de Regionale Selectie Commissies aanwezig zijn.

"Het is een eer hare Majesteit en de KW1 stichting op ons bedrijf te mogen ontvangen en de gelegenheid te krijgen het verhaal van voeding en gezondheid onder de aandacht te brengen" aldus Rob Baan, CEO van Koppert Cress.
 
De tweede Koning Willem I Lezing wordt gehouden door prof.dr. Bas van Bavel, faculteitshoogleraar 'Transities van Economie en Samenleving' aan de Universiteit Utrecht. In 2016 mochten Koninklijke Philips (categorie Grootbedrijf), TOBROCO Machines (categorie MKB) en Koppert Cress (Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap) de prijzen in ontvangst nemen. Deze prijs was tevens aanleiding voor een bezoek van Koningin Máxima aan Koppert Cress eerder dit jaar. 

Voor meer informatie:
Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
T: +31(0)174 24 28 19
F: +31(0)174 28 32 52
www.benelux.koppertcress.com

Publicatiedatum: 3-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: