Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wereldwijd Uitgelicht Hardfruit

Hardfruit is een productgroep die centraal zal staan in oktober. Wij hebben appelen en peren namelijk als onderwerp voor onze 'Wereldwijd Uitgelicht'. Het seizoen is al even aan de gang en de oogst in grotendeels binnen. In augustus werden de vroege rassen al geoogst. Er wordt veel ingezet op nieuwe markten, maar Rusland is bij veel telers nog een belangrijk gespreksonderwerp en een gemis. Dit jaar zijn er in diverse Europese la veel minder appelen geoogst door de vorst in het voorjaar. Voor appelen worden daardoor ook hoge prijzen geraamd. De perenmarkt zal naar verwachting vergelijkbaar zijn met vorig jaar.



We zullen artikelen publiceren over de oogst, het seizoen, de markt, rassen, bewaring en andere hardfruitgerelateerde onderwerpen. Heb je een persbericht of artikel dat niet mag ontbreken in het thema, dan ontvangen wij dat graag. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een bijzonder mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente blok. Je kunt een maand lang een banner boeken voor 600 euro in het blok 'Wereldwijd Uitgelicht'.
Publicatiedatum: