Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Biokwaliteit nu ook in het Bonduelle versassortiment

Bonduelle breidt haar versassortiment vanaf oktober in Duitsland uit met twee nieuwe slaproducten. Met de twee slacomposities 'Bio jonge bataviablaadjes' en 'Bio jonge pluksla met geraspte wortel' brengt de Bonduelle voor het eerst sla uit gecontroleerde biologische teelt op de markt.

De 'Bio jonge bataviablaadjes' is een kruising tussen kropsla en ijsbergsla: qua smaak lijkt Batavia meer op ijsbergsla en optisch meer op kropsla. De zachte en jonge bladeren zijn bijzonder fijn en pittig.De slacompositie 'Bio jonge pluksla met geraspte wortel' is samengesteld uit verschillende soorten bladsla en biologische wortel en biedt een unieke smaakbeleving. Met de receptuur uit rode en groene eikenbladsla, romanasla, rode en groene Batavia en wortelen van de beste biokwaliteit, kan men zonder grote moeite een bonte mix op tafel toveren die tegelijkertijd zorgt voor een afwisselend menu.

Dankzij het transparante designs van de slaverpakkingen kan men de inhoud snel in het schap herkennen. De ingrediënten van de nieuwe slaproducten stammen uit gecontroleerde biologische teelt. Bovendien zijn ze natuurlijk vers verwerkt, reeds gewassen en klaar om meteen geconsumeerd te worden.

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018