Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Tesco biedt zeldzame avocado’s aan

Tesco verkoopt sinds kort een 'zeldzame' goudgevlekte avocado, die veel zachter en romiger zou zijn dan doorsnee avocado's, omdat ze langer aan de boom blijven dan andere rassen.

De GEM-avocado, die voornamelijk uit Zuid-Afrika komt, heeft 'natuurlijke gouden vlekjes' op de schil. Hoewel het natuurlijk jammer blijft dat het hier niet om echt goud gaat, wordt dit meer dan goed gemaakt door het feit dat deze vrucht iets zoeter is dan andere rassen en doordat hij een dikkere schil heeft waardoor het eenvoudiger is om hem uit te lepelen.
 
Recentelijk is de verkoop van avocado´s voor het allereerst die van sinaasappelen voorbijgestreefd. En het ziet er niet naar uit dat de vraag naar deze romige vrucht binnen afzienbare tijd minder zal worden. Volgens Tesco is de vraag naar avocado´s in het afgelopen jaar met meer dan 30 procent toegenomen.

De GEM wordt vanaf maandag 25 september volledig gerijpt en klaar voor consumptie verkocht in 200 filialen. Ze worden aangeboden, verpakt in porties van twee extra grote GEM's voor 3 pond of twee grote GEM's voor 2,75 pound.
 
Bron: huffingtonpost.co.uk

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018