Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Inschrijvingen Fruitteelt Vakbeurs 2018

Op 17 en 18 januari vindt de Fruitteelt Vakbeurs weer plaats. De Fruitteelt Vakbeurs wordt georganiseerd door de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en FruitMasters. Deze beurs is de enige meerdaagse vakbeurs voor de professionele fruittelers. Op de website van de Fruitteelt Vakbeurs staat alle informatie bezoekers en standhouders nodig hebben.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 1 december 2017. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kan er contact worden opgenomen met de NFO via 079-3681300 (contactpersoon Marielle Mulder of Herman Bus). Voor meer informatie of voor het aanmelden van de Fruitteelt Vakbeurs, klik hier.

Bron: NFOPublicatiedatum: 28-9-2017

  

Reacties:


Het zou veel verstandiger zijn van de nfo. Om zich is bezig gaan te houden met kostprijsverlagingen in de fruitteelt. Nu de economie uit de crisis komt. De fruitteelt heeft veel offers gebracht assurantiebelasting verhoging rode diesel piekarbeid . Het wordt de hoogste tijd voor de nfo om de regering hiervan te doordringen en er op te wijzen dat het de hoogste tijd is om nu weer voor kostprijsverlagingen te gaan. dit doen andere bevolkingsgroepen ook en met resultaat. Zodat je in de toekomst ook nog een beurs kunt organiseren. En nog leden kunt krijgen. De concurentiepositie is ronduit slecht voor de nederlandse fruitteelt.Martien Tielen Sevenum.
Martien Tielen, Sevenum - 30-9-2017 8:49:13


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: