Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuw temperatuur en luchtvochtigheid beheersysteem

Na met veel succes een serie realtime temperatuur- en luchtvochtigheidsmeetsystemen te hebben gentroduceerd, brengt Tzone Digital Technology nu een gloednieuw Temp & Humidity beheersysteem op de markt om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van zijn klanten. Het systeem bestaat uit twee apparaten: de LoRa Gateway en de LoRa Sensor. 

LoRa Gateway en LoRa Sensor
De apparaten werken als n netwerk. En LoRa Gateway kan signalen van honderden sensoren ontvangen. De LoRa Gateway en Sensor sturen de gegevens naar LoRa servers. De LoRa Gateway ontvangt informatie van de sensoren en zendt deze vervolgens via GPRS of Modbus naar een cloud platform, waar gebruikers de status van de temperatuur en luchtvochtigheid realtime kunnen checken. 

LoRa temperatuur en luchtvochtigheid sensor 
Het LoRa-systeem biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele realtime beheersystemen. LoRa Gateway en LoRa Sensor hebben een bereik van 5.000 meter. Het systeem is betrouwbaar en heeft een sterk signaal. Het systeem is daarom ideaal voor grote magazijnen, supermarkten en andere grote gebouwen. LoRa Gateway

Tzone Digital Technology werd in 2006 als hi-tech onderneming opgericht met een eigen R&D afdeling. Alle producten worden ontwikkeld in het Tzone Digital laboratorium en hierdoor zijn ze gunstig geprijsd en kunnen klanten uit een ruim aanbod kiezen. Het bedrijf is al vanaf het begin betrokken bij de nieuwste draadloze overdrachtstechnologien waardoor het zijn producten voortdurend kan blijven verbeteren om nog  beter aan de behoeften van de klant tegemoet kunnen komen.   

Van 19 tot 21 september heeft Tzone Digital Technology zijn nieuwe LoRa Temp & Humidity systeem gepresenteerd op de PMA Fresh Summit Expo in New Orleans. 


Voor meer informatie:
Tzone Digital Technology 
Tel: +86-755-82840647
Fax: +86-755-82840648

Publicatiedatum: 17-10-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: