Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Goodfarmer Group

Eerste rechtstreekse zending Costa Ricaans fruit onderweg naar Shanghai

"De enige manier om ons Costa Ricaanse fruit naar de Chinese markt te brengen is door middel van een rechtstreekse verbinding vanuit onze Pacifische kust. Anders zou de export belemmerd worden door een transittijd van 30 dagen," vertelt de directeur van Tropicalles del Valle, een ananasproducent en -exporteur uit Costa Rica. 


Tropicalles del Valle

"Dankzij een initiatief van een grote Chinese groothandelaar werd er een schip gehuurd dat rechtstreeks vanuit Caldera naar Shanghai vaart.""Het schip is geladen met verse ananas en bananen en zal naar verwachting binnen slechts 18 tot 20 dagen in China aankomen, zodat het fruit zijn bestemming in goede conditie bereikt. Het schip is op 23 september vanuit de haven in Costa Rica vertrokken. 


Op de vlag staat: 'Gefeliciteerd Goodfarmer group met het vertrek van de eerste ananasvracht vanuit Costa Rica naar Shanghai' 

De directeur van Tropicalles del Valle noemt het transport een mijlpaal in de ananasexport die mogelijk was dankzij de samenwerking van bedrijven die het beste uit de sector willen halen.Voor meer informatie:
Eric Ramirez
Tropicalles del Valle
T: (506) 22 39 96 96 Ext. 762
E: eramirez@frutainternacional.com
www.frutainternacional.com 

Publicatiedatum: 29-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: