Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Jan Linders ‘Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers’

GfK: Lidl heeft de best gewaardeerde AGF afdeling

Jan Linders is uitgeroepen tot 'Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers'. Dat blijkt uit het GfK Formule Rapport 2017. De best gewaardeerde supermarkt in vers maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van het GfK Formule Rapport. Dit rapport is de nieuwe editie van het GfK Versrapport. Jan Linders ontving de prijs op basis van klantwaardering onder de 17 grootste supermarkten en heeft overall de hoogste score.
Klanten geven in het onderzoek hun supermarkt rapportcijfers voor de aspecten: aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, kwaliteit/versheid, ruime keuze, presentatie en deskundigheid van personeel. Op kwaliteit/versheid (7,64), ruime keuze (7,63) en presentatie (7,63) krijgt Jan Linders de hoogste waarderingen.

Binnen vers worden verder drie categorieën onderscheiden: 'aardappelen groenten en fruit' (AGF), vlees en brood. Lidl heeft de best gewaardeerde AGF afdeling. Emté wordt als beste gewaardeerd op vlees. Jan Linders is overall de best gewaardeerde supermarkt in vers maar krijgt ook de hoogste waardering voor brood. De details per formule voor iedere versgroep en de verdere resultaten van het onderzoek staan in de komende editie van Foodmagazine die vrijdag 29 september verschijnt.


 

Publicatiedatum: 27-9-2017

  

Reacties:


Snap helemaal niets van deze waardering. In Enschede Stokhorst is de groenteafdeling van Lidl beslist geen prijs waard. Herhaaldelijk moeten zoeken naar niet alreeds rot fruit.Een paar maal andere Lidl filialen bezocht maar herken geen enkel filiaal in deze waarderingscategorie mbt. bovenstaande toekenning. Slechte en fantasieloze presentatie, kwaliteit hopeloos slecht en de versheid ligt in een ver verleden. Volgens mij moet Lidl zelf ook nogal verbaasd zijn over hun prijs winnende kwaliteiten.
B.Mansveld, Enschede - 28-9-2017 13:41:20


Het verbaast mij dat Lidl steeds weer de beste is in AGF als ik de rommelige afdeling bekijk bij filiaal Apeldoorn Noord. Min of meer regelmatig niet al te vers fruit; onlangs wilde perziken van slechte kwaliteit, alsof ze ingevroren zijn geweest.
Paul Buitenhuis, apeldoorn (email) - 27-9-2017 21:28:49


Het verbaast mij dat Lidl steeds weer de beste is in AGF als ik de rommelige afdeling bekijk bij filiaal Apeldoorn Noord. Min of meer regelmatig niet al te vers fruit; onlangs wilde perziken van slechte kwaliteit, alsof ze ingevroren zijn geweest.
Paul Buitenhuis, apeldoorn - 27-9-2017 21:27:14


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: