Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Total Produce EBITDA Yield op 9%

Een aantal financiƫle cijfers en scores van Total Produce geven een inzage in de positie van het bedrijf. Zo heeft het bedrijf een EBITDA Yield van 9%. Dat cijfers, waarbij het EBITDA gedeeld wordt door de waarde van het bedrijf, drukt de winstgevendheid van een bedrijf uit in een cijfer.

Een andere berekening, de Piotroski F-score, hangt een cijfer aan de financiƫle kracht van een bedrijf. Die score bepaalt onder andere of een aandeel waardevol is of niet. Total Produce scoort op deze schaal van 1 tot 9 een 5. Hoe hoger de score hoe waardevoller het aandeel.

Een laatste cijfer is de Gross Margin Score, die uitdrukking geeft aan de stabiliteit van een bedrijf over 8 jaar. De score wordt uitgedrukt in een cijfer tussen 1 en 100, waarbij een 1 de beste score is en 100 de slechtste score. Hoe stabieler het bedrijf, hoe lager de score. Total Produce noteert op deze schaal een 5.
Publicatiedatum: