Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Verstegen Spices & Sauces inspireert AGF-specialisten

Gemarineerde AGF en snijdbare sauzen

Tholen - Nu veel groentenspecialisten zich richten op gemak, verwerken ze hun eigen verse groenten- en fruit steeds meer in soepen, snacks en maaltijden. Maar wat voeg je toe? Liever geen smaakversterkers en E-nummers. Wim Landwaart van Landwaart Culinair is zeker niet gediend van E-nummers, maar wel van kruiden en specerijen. Verstegen Spices & Sauces zijn volgens Wim echte sausgoeroes. Ze mochten hun 'kunstje' presenteren tijdens de landelijke studiedag van AGF-specialisten. Harrie Platzer was de keuken ingedoken en zorgde voor een presentatie van gemarineerde aardappelen en opwarmgerechten.


Harrie Platzer van Verstegen Spices & Sauces

Marinades
Harrie presenteert een kleurrijk pallet van krielaardappelen, variërend van oranjerood tot meer groene tinten. "Ik heb 28 verschillende soorten marinades voor aardappel- en groentenproducten meegenomen", vertelt hij trots. "Deze komen uit ons World Grills assortiment. Met deze marinades kunnen AGF-specialisten makkelijk waarde toevoegen aan hun producten door ze als wereldgerechten te presenteren of te verwerken in kant-en-klaarmaaltijden. Combinatiemogelijkheden met de Gratinsaus zijn ook heerlijk".


Aardappeltjes met verschillende marinades

Pure
Ongeveer 85 procent van het World Grills assortiment heeft het Pure label. De toenemende voedselallergieën en glutenintolerantie zijn ontwikkelingen waar rekening mee gehouden moet worden. Veel voorkomende allergieën zijn reacties op koemelk, kippenei, vis, schaal- en schelpdieren, noten, pinda, soja, of sesamzaad. De Pure producten van Verstegen géén declarabele allergenen en alleen natuurlijke smaakversterkers.
Pure is tevens MSG-vrij (natriumglutaminaat), wellicht de bekendste smaakversterker op de markt maar bij sommige mensen overgevoeligheden oproept. Pure bevat ook een minimale hoeveelheid zout.


Snijdbare sauzen zijn gemakkelijk te verwerken in oven- of opwarmschotels

Snijdbaar
Veelzijdig en gebruiksvriendelijk zijn de snijdbare sauzen die Harrie heeft meegenomen. "Gemakkelijk te portioneren en voor iedere culinaire toepassing te gebruiken", vertelt Harrie. De sauzen worden namelijk gekoeld bewaard in sticks en blijven vers. In de vaste vorm zijn de sauzen gemakkelijk te snijden in plakjes of blokjes en als vulling of 'mise en place' te gebruiken en gerechten nog kleurrijker maken. De sauzen zijn de finishing touch voor later op te warmen gerechten. Pas bij verwarming wordt de saus vloeibaar. Snijdbare sauzen zijn er in de varianten peper-, champignon-, chimichurri-, knoflook- en ketjapsaus.


Kies de presentatie met in blokjes of plakjes gesneden saus


Kleurrijke groentenschotels

Voor meer informatie
Verstegen Spices & Sauces
Harrie Paltzer
Industrieweg 161
3044 AS Rotterdam
T: +31 (0) 10-2455100

Publicatiedatum: 28-9-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*