Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Afzet ClemenGold groeit hard in China

"Na vorig jaar de proeven met zeetransport glansrijk te hebben doorstaan, zijn de easypeelers van ClemenGold officieel op de Chinese markt geïntroduceerd. De afzet verloopt vlot en ook de prijzen laten een stijgende trend zien," vertelt Doris Xu, woordvoerster van de Wo Nong Exporting Corporation in Shanghai. 


ClemenGold producenten bij Wo Nong Exporting Corporation in Shanghai 


De export van ClemenGold naar China is snel gegroeid

"ClemenGold wordt al jaren goed verkocht op overzeese markten. Uit rapporten blijkt dat het merk ClemenGold wereldwijd productie-overeenkomsten aangaat, onder meer in Zuid-Afrika, Marokko en Peru, zodat het in de toekomst jaarrond citrus kan leveren."


Consumenten kiezen voor citrus van ClemenGold 

"Het ClemenGold citrus dat we verkopen is voornamelijk uit Zuid-Afrika afkomstig, waar het productieseizoen doorgaans van juni tot september loopt. We denken dat het Zuid-Afrikaanse ClemenGold fruit twee voordelen heeft. Ten eerste is de kwaliteit hoog en heeft het fruit een goede kleuring en aangenaam zoete smaak. Daarnaast bevat het fruit geen pitten en is het gemakkelijk te pellen. Het tweede voordeel is de output. Zuid-Afrika is de grootste ClemenGold-producent op het zuidelijk halfrond en staat garant voor een toereikende aanvoer."


ClemenGold-producenten en medewerkers van Wo Nong Export Corporation gaan samen op de foto

"Het is essentieel om inzicht in de kwaliteit te hebben. In het kader van ons kwaliteitsmanagement inspecteren we jaarlijks onze productielocaties buiten Zuid-Afrika om een idee te krijgen van de situatie en deze af te stemmen op onze binnenlandse distributie, in nauwe samenwerking met onze Zuid-Afrikaanse exporteurs."


Promotie van ClemenGold in een grote Chinese supermarkt

"Momenteel verloopt de afzet van ClemenGold goed in delen van Noord- en Oost-China. We hebben onze afzet echter uitgebreid naar een aantal opkomende markten in het land om zowel aan de groothandel en retail te kunnen leveren. Tegelijkertijd zijn we actief bezig met het ontwikkelen van on- en offline verkoopkanalen. Los van het verbeteren van onze naamsbekendheid, helpen we onze klanten om hun afzet te vergroten en proberen we onze efficiëntie te verbeteren. Onze producten worden het best verkocht in het oosten van China. Dit komt in de eerste plaats omdat we in deze regio gevestigd zijn, waar de groeiende steden een goede afzetmarkt vormen. Ten tweede omdat de koopkracht van de consument in Oost-China groot is, zeker wanneer men bedenkt dat de prijzen van ClemenGold hoger zijn dan die van overig citrus van Zuid-Afrikaanse merken."


ClemenGold van nature zoet

"We zijn zeer optimistisch over de toekomst van het merk ClemenGold op de Chinese markt. Het aantal aanbiedingen van ClemenGold is sterk gestegen ten opzichte van vorig jaar en we zien de importvolumes ook fors groeien. Hieruit blijkt dat de easypeelers nu al bij de consument in de smaak vallen. We zullen blijven investeren in het uitbreiden van de markt voor ons citrus en hopen samen te kunnen gaan werken met grote online verkoopkanalen zodat nog meer consumenten kennis kunnen maken met de unieke smaak van dit product."Voor meer informatie:
Doris Xu
Wo Nong Fruit Exporting Corporation in Shanghai
Contact details: +86 21 3479 8522
Company address: doris@shwonong.comPublicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018