Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Aldi Nord is de nummer 1 discounter van Duitsland

Kundenmonitor Duitsland, een organisatie die zich bezighoudt met benchmarkingsonderzoek, heeft onlangs onderzoek gedaan naar Duitse supermarkten. De uitkomst hierbij: Aldi Nord heeft niet alleen de beste prijs/kwaliteitsverhouding, maar scoort ook punten met de beste score als het gaat om aanbeveling aan anderen door klanten.

"Een mooi succes, waarvoor we graag bedankt zeggen", zegt Kay RŁschoff, marketingdirecteur bij Aldi Einkauf GmbH & Co. oHG. "We zijn blij dat de vele veranderingen bij Aldi Nord positief worden ontvangen door onze klanten."

Het goede resultaat van het onderzoek is vooral gebaseerd op de moderniseringsstrategie die Aldi Nord sinds drie jaar toepast: nieuwe, moderne filialen, een duidelijk groter assortiment, talrijke bioproducten, aantrekkelijke acties en meer versheid hebben de discounter teruggebracht aan de top. "In het eerste halfjaar van 2017 was er sprake van een groei van bijna vijf procent. Dat toont aan dat we op de goede weg zijn en dat onze klanten zich bij ons thuis voelen", aldus Kay.

Voor het onderzoek van dit jaar werden er 6.378 interviews met consumenten afgenomen over onderwerpen zoals klantloyaliteit, concurrentievoordelen of vriendelijkheid. Daarbij kon Aldi Nord in veel categorieŽn punten scoren. Zo haalde het bedrijf bijvoorbeeld de hoogst aanbevelingsscore. In de categorie prijs/kwaliteitsverhouding eindigde Aldi Nord op de eerste plaats van alle supermarkten.

Publicatiedatum: 21-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: