Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Belgische Roger & Roger investeert €10 miljoen in Croky-fabriek

De bekende Belgische Roger & Roger heeft €10 miljoen geïnvesteerd in zijn Croky-fabriek. Deze investering stelt het bedrijf in staat zijn aanbod aan glutenvrije producten verder uit te breiden. 


Roger & Roger chipsfabriek in het Belgische Moeskroen

"We investeren jaarlijks zo'n 10% van onze omzet om onze productielijnen te verbeteren maar ook om nieuwe producten te ontwikkelen," vertelt Yves de Vinck. 

De laatste drie jaar heeft Roger & Roger twee nieuwe lijnen voor tortillachips op basis van mais geïntroduceerd. Sinds vorig jaar worden er veel middelen gestoken in de productie van glutenvrije chips. "Het is ons doel om zo snel mogelijk een breed assortiment aan glutenvrije producten aan te kunnen bieden maar dit vereist een volledige reset van al onze lijnen."

Roger & Roger, beter bekend onder de merknaam Croky, heeft een marktaandeel van 37%, waarvan 25% huismerken en het overige deel Croky. Vorig jaar boekte Roger & Roger een omzet van €120 miljoen. De producent dankt 90% van zijn inkomsten aan de export naar landen als Nederland, Denemarken en Finland. Bijna 70% van de productie is voor huismerken. Het bedrijf geeft echter aan zijn Croky-merk te willen uitbouwen door de naamsbekendheid ervan te vergroten. 


Publicatiedatum: 21-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: