Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
QCC 120 en 160 mechanische koel units

"Meer behoefte om capaciteit mobiele koelunits flexibel te benutten"

Tijdens Potato Europe presenteerde Tolsma-Grisnich onder meer de QCC 120 en 160 mechanische koel units. De omvang van bewaarplaatsen neemt de laatste jaren fors toe. Met name in de belangrijke exportmarkten. Bovendien is er steeds meer behoefte om de capaciteit van mobiele koelunits flexibel te benutten. Met de nieuwe Quadro Compact Coolers (QCC 120-160) speelt Tolsma-Grisnich in op deze trend.



Het ontwerp van de nieuwe QCC 120-160 (vermogen 120 en 160 kW) is gebaseerd op de bestaande en bewezen mobiele koelunits van Tolsma-Grisnich (de QCC 40-Vario en QCC 60-Vario). De nieuwe koelmachines hebben hogere koelvermogens en zijn modulair opgebouwd. De koelunits hebben een een traploze capaciteitsregeling op de compressor. De mobiele koelunits zijn standaard geschikt voor aggregaat-sturing. De QCC 120 en 160 zijn ontworpen voor bewaarplaatsen met aardappelen van 1600 – 2100 ton.

De units worden aangestuurd door de Vision Control bewaarcomputer. Deze zorgt er, samen met de geavanceerde interne besturing voor, dat de capaciteiten van mechanische koeling en ventilatoren afgestemd worden op het benodigde koelvermogen. Minimaal gewichtsverlies en besparing op het energieverbruik zijn de meetbare resultaten.


Kijk voor meer informatie op www.tolsmagrisnich.com.

Publicatiedatum: