Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fyffes en software specialist verloten trainingssoftware voor sportteams

Fyffes heeft samen met het Ierse Metrifit, gespecialiseerd in sporttechnologie, een competitie uitgeschreven voor teams en coaches om een jaar de monitoring software te gebruiken.


Fyffes Emma Hunt-Duffy en Metrifit's Peter Larkin presenteren een competitie waarin vijf sportteams een jaar lang de software van Metrifit kunnen gebruiken.

Het platform van Metrifit wordt omschreven als een hulp voor atleten en sportteams om een piekprestatie te leveren zodra de data is verstuurd naar de coaches. Het gaat onder andere om data over onder andere gezondheid, welbevinden, reacties op trainingen en voeding, slaap, stress, ziekte en blessures.


 
De competitie staat open voor teams uit het noorden en zuiden, van 14 jaar en ouder, ongeacht de sport die ze beoefenen. Teams kunnen zich tot 20 oktober online aanmelden en moeten daarbij aangeven waarom zij het verdienen om deze prijs te winnen. De prijs omvat onder andere een training voor coaches om het systeem een jaar te gebruiken, een fitnesstest op het trainingsveld van de winnaars, een voedingsworkshop en sponsoring van Fyffes en Metrifit.Volgens marketingmanager Emma Hunt-Duffy van Fyffes is het een "initiatief dat perfect past binnen onze cultuur om gezonde voeding en een actieve levensstijl te promoten." De software van Metrifit wordt wereldwijd gebruikt, onder andere professionele teams.Meer informatie:
Fyffes Limited
Tel: +353 1 887 2700

Publicatiedatum: 22-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: