Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fyffes en software specialist verloten trainingssoftware voor sportteams

Fyffes heeft samen met het Ierse Metrifit, gespecialiseerd in sporttechnologie, een competitie uitgeschreven voor teams en coaches om een jaar de monitoring software te gebruiken.


Fyffes Emma Hunt-Duffy en Metrifit's Peter Larkin presenteren een competitie waarin vijf sportteams een jaar lang de software van Metrifit kunnen gebruiken.

Het platform van Metrifit wordt omschreven als een hulp voor atleten en sportteams om een piekprestatie te leveren zodra de data is verstuurd naar de coaches. Het gaat onder andere om data over onder andere gezondheid, welbevinden, reacties op trainingen en voeding, slaap, stress, ziekte en blessures.


 
De competitie staat open voor teams uit het noorden en zuiden, van 14 jaar en ouder, ongeacht de sport die ze beoefenen. Teams kunnen zich tot 20 oktober online aanmelden en moeten daarbij aangeven waarom zij het verdienen om deze prijs te winnen. De prijs omvat onder andere een training voor coaches om het systeem een jaar te gebruiken, een fitnesstest op het trainingsveld van de winnaars, een voedingsworkshop en sponsoring van Fyffes en Metrifit.



Volgens marketingmanager Emma Hunt-Duffy van Fyffes is het een "initiatief dat perfect past binnen onze cultuur om gezonde voeding en een actieve levensstijl te promoten." De software van Metrifit wordt wereldwijd gebruikt, onder andere professionele teams.



Meer informatie:
Fyffes Limited
Tel: +353 1 887 2700
Publicatiedatum: