Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Chinese knoflook populair in Europa en VS"

"In vergelijking met 2016 is de knoflookproductie in China van dit jaar toegenomen met minstens 30%. Dit komt voornamelijk door het geweldige weer van dit jaar en door de uitbreiding in productie," zegt Yang Guotai van Shandong Weifang Import and Export.


Knoflook voor export van Shandong Weifang Import and Export


Verpakte knoflook

"In vergelijking met vorig jaar zijn de prijzen voor knoflook met ongeveer 20% gedaald. In de seizoenen van 2015/16 en 2016/17 hebben exporteurs en beheerders van opslagplaatsen enorme winst op de markt kunnen maken. Dit jaar is de knoflookmarkt tot nu toe stabiel en is er geen sprake geweest van grote prijsschommelingen."


Verpakte knoflook van premium-kwaliteit


Knoflook van hoge kwaliteit

"Onze knoflook wordt geƫxporteerd naar Europa en de VS onder zowel de merken van onze klanten als ons eigen "Cathy"-merk. Onze klanten bestaan voornamelijk uit lokale supermarkten. In de afgelopen paar jaar heeft Chinees knoflook kunnen leunen op de goede prijs en de voordelen wat betreft kwaliteit. Hierdoor is Chinees knoflook erg populair geworden op de Europese en Amerikaanse markt. Zodoende zal de vraag vanuit buitenlandse klanten stabiel blijven."


Knoflookproducten


Losse stukken knoflook

"We zijn een knoflook-exportbedrijf met veel ervaring. We werken geleidelijk aan het ontwikkelen van de Europese en Amerikaanse markt. Tegelijkertijd hopen we ook uit te breiden in Zuidoost Aziatische landen als Thailand en Indonesiƫ. We willen samenwerken met experts, zodat nog meer consumenten de gelegenheid krijgen om onze unieke knoflook te proberen."

Yang Guotai
Shandong Weifang Import and Export Co., Ltd.
Phone: +86 139 5360 6586
Fax: +86 536 8896 706
Publicatiedatum: