Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Chinese knoflook populair in Europa en VS"

"In vergelijking met 2016 is de knoflookproductie in China van dit jaar toegenomen met minstens 30%. Dit komt voornamelijk door het geweldige weer van dit jaar en door de uitbreiding in productie," zegt Yang Guotai van Shandong Weifang Import and Export.


Knoflook voor export van Shandong Weifang Import and Export


Verpakte knoflook

"In vergelijking met vorig jaar zijn de prijzen voor knoflook met ongeveer 20% gedaald. In de seizoenen van 2015/16 en 2016/17 hebben exporteurs en beheerders van opslagplaatsen enorme winst op de markt kunnen maken. Dit jaar is de knoflookmarkt tot nu toe stabiel en is er geen sprake geweest van grote prijsschommelingen."


Verpakte knoflook van premium-kwaliteit


Knoflook van hoge kwaliteit

"Onze knoflook wordt geëxporteerd naar Europa en de VS onder zowel de merken van onze klanten als ons eigen "Cathy"-merk. Onze klanten bestaan voornamelijk uit lokale supermarkten. In de afgelopen paar jaar heeft Chinees knoflook kunnen leunen op de goede prijs en de voordelen wat betreft kwaliteit. Hierdoor is Chinees knoflook erg populair geworden op de Europese en Amerikaanse markt. Zodoende zal de vraag vanuit buitenlandse klanten stabiel blijven."


Knoflookproducten


Losse stukken knoflook

"We zijn een knoflook-exportbedrijf met veel ervaring. We werken geleidelijk aan het ontwikkelen van de Europese en Amerikaanse markt. Tegelijkertijd hopen we ook uit te breiden in Zuidoost Aziatische landen als Thailand en Indonesië. We willen samenwerken met experts, zodat nog meer consumenten de gelegenheid krijgen om onze unieke knoflook te proberen."

Yang Guotai
Shandong Weifang Import and Export Co., Ltd.
Phone: +86 139 5360 6586
Fax: +86 536 8896 706

Publicatiedatum: 20-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: