Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 oktober

Markt van 1001 Smaken in teken van Kids en Smaak

Op 8 oktober opent het Food Center Amsterdam (FCA), aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam, haar poorten. Een unieke en inmiddels traditionele gelegenheid om, eenmaal per jaar, het groothandelscentrum als particulier te bezoeken. Op deze gezellige dag valt er van alles te zien te proeven, te ontdekken en te beleven. Dit jaar zijn er naast de markt een aantal nieuwe elementen aan de Markt van 1001 smaken toegevoegd Bij de ruim 70 kramen, kunnen bijzondere en smakelijke producten tegen groothandelsprijzen gekocht worden. Voor kinderen is er het Kids Smaak Festival met een eigen Smaak theater U kunt deelnemen aan de 'De Gouden Bal': de strijd om de lekkerste gehaktbal van Nederland.



Kids Smaak Festival
Er is zo'n 600 m2 voor het Kids Smaak Festival ingeruimd. Een initiatief van een aantal maatschappelijk betrokken organisaties uit Amsterdam. Op het Kids Smaak Festival kunnen kinderen in de lagere schoolleeftijd kennis maken met de werelden van smaak Dat gebeurt middels proeven, koken en spelen. Proefjes doen, een gerechtje maken met één van de topchefs van De Luxury Hotels of Amsterdam je eigen groentebeest maken in de groentedierentuin. Met je strippenkaart kun je een Smaak Expeditie maken en eenmaal afgelegd ontvang je dan je Smaak Diploma.

Foodcenter Amsterdam
Het Foodcenter Amsterdam, voorheen beter bekend als de Centrale Markthallen, is dé groothandelsmarkt in food voor Groot Amsterdam van Nederland. Detaillisten, supermarkten, restaurateurs, zorginstellingen en andere foodspecialisten komen dagelijks naar het FCA vanwege het grote en veelzijdige aanbod aan verse producten. Vlees, wild en gevogelte, vis, aardappelen, groenten en fruit en algemene levensmiddelen uit binnen- en buitenland worden hier dagelijks verhandeld. Nergens in Nederland vindt u zo'n breed en diep assortiment aan verse producten als op het Food Center Amsterdam.

Voor meer informatie: www.foodcenter.nl

Publicatiedatum: