Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In boomgaard op uitnodiging van The Greenery

Vloggers leven zich voorafgaand aan Appeldag uit bij Van Wijk Fruit

Voorafgaand aan de Nationale Appelplukdag nodigde The Greenery afgelopen vrijdag een aantal bloggers en vloggers uit op het bedrijf van Van Wijk Fruit in 't Goy. Dit alles om het nieuwe hardfruitseizoen in te luiden. De aanwezigen kregen een kijkje achter de schermen bij appel- en perenteler Van Wijk Fruit.



De vloggers aan het werk.

Rondleiding
De aanwezige bloggers en vloggers kregen een uitgebreide rondleiding waarbij alle facetten van de teelt en het verpakken aan bod kwamen. Na een introductie door teler Anton van Wijk mochten de bloggers als eerste de boomgaard in om zelf Elstar appelen en Conference peren te plukken. Met de appelpluktrein, bestuurd door Anton van Wijk zelf, werden de bezoekers door de ruim 20 hectare grote boomgaard gereden. Om te laten zien dat er zoveel meer mogelijk is met appels en peren, had Cucina Excellent heerlijke appel- en perenhapjes bereid. Natuurlijk met een glas verse appelsap van de teler. 


De appelpluktrein, bestuurd door Anton van Wijk.

In navolging op het bloggers evenement is op zaterdag 16 september de Nationale Appelplukdag van start gegaan. Hier konden consumenten bij diverse telers door heel het land zelf appels of peren plukken. Vanuit The Greenery deden hier drie telers aan mee, Kwekerij Oostveen Fruit, Fruitbedrijf Hoekstra en Vink Fruitboerderij. Ondanks de regen was de opkomst goed.
Publicatiedatum: