Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bidfood en Albert Heijn zetten in op de zorg

Vanaf deze herfst gaan Bidfood (voorheen Deli XL) en Albert Heijn gezamenlijk de klein- en grootschalige zorg bedienen. Bidfood behoudt haar focus op grootverbruik en de professionele zorgkeuken, terwijl Albert Heijn zich gaat richten op kleinschalige woongroepen.

Het beste van twee werelden
Door de krachten te bundelen, kunnen Bidfood en AH samen de volledige breedte van de zorgmarkt optimaal bedienen, laat Albert Heijn in een persbericht weten. "Elke partij heeft zijn specialiteiten. Albert Heijn is sterk in retail, Bidfood in grootverbruik. Onze klanten krijgen het beste van twee werelden", zegt Dick Slootweg, algemeen directeur bij Bidfood. "Bidfood is een sterke en innovatieve partner voor grootschalige, professionele keukens en restaurants in de zorg", vult Postma aan. "Voor kleinschalig gebruik hebben wij alles in huis. Klanten kunnen kiezen uit een assortiment van 30.000 producten: van supermarktproducten tot assortiment dat specifiek bestemd is voor de zorg." Door het logistieke netwerk van AH is de retailer in staat de kleinere bestellingen af te leveren op het moment dat het de klant uitkomt, terwijl Bidfood de grotere bulk voor haar rekening neemt.

Samen naar betere zorg
De samenwerking sluit aan op de visies van beide partijen. Slootweg: "Sinds maart 2017 benadert Bidfood de zorgmarkt met de nieuwe propositie 'Samen naar betere zorg'. Om de zorg beter van dienst te zijn, gingen wij daarom op zoek naar een partner die niet onbekend is met de zorg en landelijke dekking heeft. Dat gaat allemaal op voor Albert Heijn." 

Bron: Albert Heijn

Publicatiedatum: 19-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: