Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
AGF-afdeling Oostenrijkse Merkur in marktsfeer

Na omvangrijke bouwwerkzaamheden opende op 29 juni de Merkur supermarkt in de Anton-Scheiblin-Gasse in St. Pölten haar poorten. De klanten kunnen hier in een echte marktsfeer genieten van het inkopen doen: versproducten worden bijvoorbeeld mooi in houten kistjes gepresenteerd. Lokale producten uit het 'Marktplatz Österreich'-assortiment ondersteunen de marktgedachte en laten de klanten het beste uit de regio ontdekken. Het aanbod omvat 7.000 Oostenrijkse producten van meer dan 500 producenten. "Merkur staat voor genieten en levensvreugde en deze waarden willen we in onze winkels dagelijks voelbaar maken. Daarvoor kiezen we voor een combinatie van een charmante weekmarktuitstraling, versheid, een veelzijdig assortiment, vriendelijke medewerkers en individuele service", aldus Merkur-bestuursvoorzitter Kerstin Neumayer. Merkur-directeur Harald Mießner: "Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen in onze winkels en het boodschappen doen als een leuke en inspirerende activiteit zien, iets waarvoor ze graag de tijd nemen."


Foto: rewe-group.at

Voor elke smaak – versheid en veelzijdigheid bij Merkur

Op de Merkur klanten wacht ook in de nieuwe vestiging de vertrouwde kwaliteit, gegarandeerde versheid en een omvangrijke veelzijdigheid voor ieders smaak en portemonnee. Verseilanden met meer dan 600 groenten- en fruitproducten, 260 vitaminerijke convenience producten en verse, ter plaatse gemaakte sappen, smoothies en salades uit de Merkur vitaminebar bieden dagelijks een bonte keuze aan producten.

Gezinsvriendelijke supermarkt
Een duidelijk doel van Merkur is om de kind- en gezinsvriendelijkste supermarkt van Oostenrijk te zijn. Met het Merkur winkelonderzoeksprogramma worden kinderen ook in de nieuwe winkel in St. Pölten actief betrokken bij het boodschappen doen. Naast het raadselboekje kunnen kinderen overal in de supermarkt wetenswaardigheden over levensmiddelen te weten komen en de 'winkelonderzoekscrew' staat klaar voor het beantwoorden van vragen die in de kinderen opkomen. Bovendien staat er voor alle kleine winkelonderzoekers gratis fruit ter beschikking.

Naast het bestaande kassasysteem nodigen zelfbedieningskassa's voortaan uit om zelf te scannen en in eigen tempo te betalen. Om aan de kassa van de talrijke Merkur voordeelacties te profiteren, kunnen klanten voor het boodschappen doen of direct in de winkel alle info rondom kortingen en acties in de Merkur app vinden en door middel van Merkur Whatsapp service nalezen.
 

Publicatiedatum: 18-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: