Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Erika den Daas opvolgster van Jan Muijsers in leiding C. Meijer

In de afgelopen 22 jaar heeft Jan Muijsers C. Meijer B.V. geleid naar de huidige positie. Een sterke speler in de ontwikkeling van nieuwe aardappelrassen en wereldwijde pootaardappelhandel. "Vorig jaar heeft Jan ons medegedeeld, dat hij meer tijd voor zichzelf en zijn familie zou willen nemen en daarom eind 2017 het bedrijf te zullen verlaten. Wij zijn verheugd vandaag de opvolgster van Jan te kunnen voorstellen: Erika den Daas", meldt het aardappelbedrijf.

"Met haar nationale en internationale ervaring en brede management achtergrond in de agribusiness betreffende kwaliteitsverbetering van zaad, gewasbescherming en meststoffen verwachten we dat Erika, samen met de doorgewinterde en enthousiaste medewerkers van het Meijer team en de buitenlandse deelnemingen, een uitstekende opvolger voor Jan zal zijn."
 
Met ingang van 4 september 2017 zal Erika starten bij C. Meijer B.V. en Jan zal Erika persoonlijk voorstellen in de volgende maanden. Gedurende de introductieperiode zal Jan geleidelijk meer afstand nemen. "Jan heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in het succes van C. Meijer B.V., wij danken hem voor zijn loyaliteit en passie voor de business en wensen hem alle geluk en gezondheid toe in de toekomst."
 

Publicatiedatum: 15-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: